Försäljare

Do it! är en förening i Kristinehamns kommun. Nå oss via vår mejl: kontakt@doitlikeaboss.se

Försäljare

 

Här kan du se vilka försäljare som kommer att finnas på plats under PicaCon! Listan fylls på allt eftersom. Missa inte heller våra Artist Alley-försäljare - mer info om dem hittar du på sidan i menyn till vänster! För dig som vill komma som försäljare till PicaCon, scrolla längst ner på sidan!

 

 

Kom till oss som försäljare!

 

Har du ett företag eller hobbyföretag som säljer merchandise eller begagnade föremål relaterad till anime, film, manga, spel eller annan populärkultur? Då har du samma målgrupp som vårt konvent! Till PicaCon kommer varje år runt 600 glada människor som älskar spel- och populärkultur, och chanserna är goda att de kommer älska dina varor också!

Att komma som försäljare till oss kostar 500 kronor i grundavgift. Därutöver betalar ditt företag 150 kronor per person som kommer för att sälja, vilket motsvarar det vanliga inträdet för besökare. Det innebär att ni som försäljare har tillgång till resten av konventets aktiviteter och att sovsalsplats ingår i er biljett. Vad vi behöver veta är:

  • Namn, personnummer och information om eventuella allergier eller andra sjukdomar, som exempelvis astma, diabetes eller epilepsi för ALLA som kommer som försäljare.
  • Företagets namn/namnet du säljer dina grejer under.
  • En epostadress för fortsatt kontakt.
  • Hur många bord du behöver (ett bord är 120x50cm). MAX 3 BORD per försäljare p.g.a. begränsad yta.

 

Vi vill förstås också gärna veta vad du säljer för något! Om vi får en beskrivning av ditt utbud och dina produkter, ditt företags logotyp och en länk till eventuell hemsida så kan vi lägga upp infon både på vår hemsida och i vårt facebookevenemang. Göra reklam för ditt företag, helt enkelt!

 

Skicka den här informationen i ett mejl till picacon@live.se, du får svar så snart som möjligt!

 

Fråga: Varför tar ni ut en grundavgift för försäljare? Förut har det ju inte kostat något utöver inträdet?

Svar: PicaCon har växt väldigt mycket sedan starten 2009. Vi har många fler besökare, vilket innebär många fler aktiviteter, många fler arrangörer och funkisar, och alltså fler och större kostnader. Grundavgiften för försäljare ser vi som en rimlig bokningsavgift för möjligheten att som företag eller hobbyföretag få sälja merchandise till en så samlad målgrupp som drygt 600 inbitna nördar under tre dagar.

 

 

 

 

 

Do it! - like a boss!

En förening för dig som gillar när saker händer, och gärna fixar biffen själv