Parkering

Do it! är en förening i Kristinehamns kommun. Nå oss via vår mejl: kontakt@doitlikeaboss.se

Parkering

Om du kommer till PicaCon med bil behöver du kanske någonstans att parkera den under helgen. Det finns två parkeringar i anslutning till konventet och vilken du får använda beror på om du är försäljare, förening eller besökare.

 

Här har ni en fantastiskt vacker karta över skolbyggnaden, skolgården och parkeringarna (läs mer nedanför den):

 

 

E - konventets huvudentré, här går du in och ut från konventet.

SF - sovsalen Matsalen för arrangörer och funktionärer.

SB - sovsalen Brogårdshallen ligger cirka 20 meter från konventet. Här sover besökare, försäljare och externa arrangemang.

SS - sovsalen Södermalmshallen ligger cirka 10 minuters promenad från konventet. Här sover besökare. Nattetid kommer funkisjouren slå följe med besökare som vill gå till sovsalen, sista promenaden blir kl. 02.00 natt till lördag och natt till söndag.

 

P1 - parkering för Crew och försäljarna. Notera att parkering endast är tillåten i de två mittersta raderna. De tre platserna närmast byggnaden i varje rad är reserverade för Crew. Antalet platser är ytterst begränsad, så snälla, snälla, respektera detta!

 

P2 - parkering för föreningar och besökare.

 

Både P1 och P2 är gratis att använda, men du måste ha parkeringstillstånd fram till klockan 16 på fredagen. Parkeringstillstånd finns att hämta i info/insläpp vid entrén.

 

Skulle parkeringsplatserna på P1 och P2 ta slut finns det möjlighet att parkera längs med vissa närliggande gator och på andra parkeringsplatser. Fråga funkisarna i infodisken vid konventets entré!

 

 

 

Do it! - like a boss!

En förening för dig som gillar när saker händer, och gärna fixar biffen själv