Sovsalar

Do it! är en förening i Kristinehamns kommun. Nå oss via vår mejl: kontakt@doitlikeaboss.se

Sovsalar

På PicaCon 2018 kommer det att finnas totalt fyra sovsalar i tre olika byggnader:

 

Matsalen

  • Sovsal för arrangörer och funktionärer med 85 platser

 

Matsalen ligger på Brogårdsskolans skolområde. Här finns toaletter och RWC men inga omklädningsrum eller duschar - använd omklädningsrum och duschar i Brogårdshallen.

 

 

Brogårdshallen

  • Sovsal för externa arrangemang och försäljare - 55 platser
  • Sovsal för besökare - 215 platser

 

Brogårdshallen ligger cirka 20 meter från Brogårdsskolan där konventet hålls. Här finns toaletter och RWC, samt totalt sex omklädningsrum med duschar: två för dig som identifierar dig som tjej, två för dig som identifierar dig som kille och två enskilda.

 

De enskilda omklädningsrummen är till för dig som inte vill byta om eller duscha tillsammans med andra. De får bara användas av en person i taget och kan då låsas inifrån. I ett av de enskilda omklädningsrummen kommer det vara tillåtet att använda parfym, deodorant och hårsprej, men inte i det andra.

Vänligen respektera att många kan vilja använda de här duscharna och använd inte utrymmet längre tid än 15 minuter.

 

 

Södermalmshallen

  • Sovsal för besökare - 140 platser

 

Södermalmshallen ligger cirka 10 minuters promenad från Brogårdsskolan och är inte tillgänglighetsanpassad. Här finns toaletter och totalt fyra omklädningsrum med duschar: två för dig som identifierar dig som tjej och två för dig som identifierar dig som kille. För dig som vill byta om och duscha enskilt går det bra att använda de enskilda omklädningsrummen i Brogårdshallen.

 

Eftersom Södermalmshallen ligger en bit bort från konventet kommer det att finnas möjlighet att promenera till sovsalen tillsammans med andra på fredag och lördag kväll. Mellan kl. 21 och kl. 02.00 kommer det regelbundet att avgå "sovsalspromenader" från infodisken vid entrén till Södermalmshallen. Mer detaljerad info om tider för sovsalspromenaderna kommer!

 

 

OBS!

På PicaCon är det bara tillåtet att använda parfym, deodorant och hårsprej på särskilt utmärkta omklädningsrum och toaletter. Ta hänsyn till dina medkonventare!

För dig som är allergisk eller känslig mot starka dofter kan vi tyvärr inte garantera att resten av konventet är helt fritt från dessa, på grund av byggnadernas utformning och ventilationssystem, men vi gör vårt bästa. Säg till en funkis eller arrangör om du känner av några problem!

 

 

 

Do it! - like a boss!

En förening för dig som gillar när saker händer, och gärna fixar biffen själv