Försäljare

Vill du bli försäljare hos oss?

Har du ett företag eller hobbyföretag som säljer merchandise eller begagnade föremål relaterad till anime, film, manga, spel eller annan populärkultur? Då har du samma målgrupp som vårt konvent! Till PicaCon kommer varje år runt 600 glada människor som älskar spel- och populärkultur, och chanserna är goda att de kommer älska dina varor också!

Att komma som försäljare till oss kostar 500 kronor i grundavgift. Därutöver betalar ditt företag 150 kronor per person som kommer för att sälja, vilket motsvarar det vanliga inträdet för besökare. Det innebär att ni som försäljare har tillgång till resten av konventets aktiviteter och att sovsalsplats ingår i er biljett. Vad vi behöver veta är:

  • Namn, personnummer och information om eventuella allergier eller andra sjukdomar, som exempelvis astma, diabetes eller epilepsi för ALLA som kommer som försäljare.
  • Företagets namn/namnet du säljer dina grejer under.
  • En epostadress för fortsatt kontakt.
  • Hur många bord du behöver (ett bord är 120x50cm). MAX 3 BORD per försäljare p.g.a. begränsad yta.

Vi vill förstås också gärna veta vad du säljer för något! Om vi får en beskrivning av ditt utbud och dina produkter, ditt företags logotyp och en länk till eventuell hemsida så kan vi lägga upp infon både på vår hemsida och i vårt facebookevenemang. Göra reklam för ditt företag, helt enkelt!

Skicka den här informationen i ett mejl till picacon@live.se, du får svar så snart som möjligt!

Fråga: Varför tar ni ut en grundavgift för försäljare?

Svar: PicaCon har växt väldigt mycket sedan starten 2009. Vi har många fler besökare, vilket innebär många fler aktiviteter, många fler arrangörer och funkisar, och alltså fler och större kostnader. Grundavgiften för försäljare ser vi som en rimlig bokningsavgift för möjligheten att som företag eller hobbyföretag få sälja merchandise till en så samlad målgrupp som drygt 600 inbitna nördar under tre dagar.

Anim8

 

Hos Anim8 hittar du merchandise i massor av former, från posters, badges och nyckelringar till kuddar, plushies och mycket annat.

 

 

Marcus retrospel

 

Marcus kommer tillbaka till PicaCon och med sig har han spel för nästan alla konsoler som släppts genom tiderna, från Nintendo 8-bitars till PS4. Letar du efter spel till Xbox eller Sega så finns det också! Vare sig du vill hitta ett nytt och spännande äventyr eller en älskad gammal favorit så tror vi att du har goda chanser att finna det du söker hos Marcus. Gör dig redo för en rejäl nostalgitripp!

Futagoshop

 

En försäljare som funnits hos PicaCon nästan från början är Futagoshop. Här hittar du ett stort utbud av merchandise från anime och manga, både gammalt och nytt. Utbudet kan variera en hel del från konvent till konvent, men är du till exempel sugen på en ny kattsparbössa, kawaii tesaker eller fina notepads så är det till Futagoshop du ska bege dig.

 

Klicka här för att komma till Futagoshops hemsida.

Försäljare på väg

 

Här kommer du snart kunna hitta info om en ny försäljare :)

Försäljare på väg

 

Här kommer du snart kunna hitta info om en ny försäljare :)

Försäljare på väg

 

Här kommer du snart kunna hitta info om en ny försäljare :)

Försäljare på väg

 

Här kommer du snart kunna hitta info om en ny försäljare :)

 

 

© PicaCon 2019.

All information på den här webbplatsen tillhör PicaCon, om inte annat uppges.

Do it!

Do it! är en förening i Kristinehamn som arrangerar evenemang sedan 2010. PicaCon är bara en av grejerna vi gör!