PicaCon 2014 | Försäljare

 

 

Tillverkar du saker som du vill sälja? Har du ett företag med samma målgrupp som vårt konvent (glada människor som älskar smågrejer och särskilt spel- eller japanrelaterade saker)? Då borde du komma till oss!

 

Att komma som försäljare till oss kostar ingenting utöver inträdet. Det innebär att du, förutom att sälja dina grejer, också kan delta i konventslivet (äga ut någon på Guitar Hero, till exempel), sova i våra sovsalar och så vidare. Vad vi behöver veta är:

 

  • Namn, personnummer och information om eventuella allergier eller andra sjukdomar, som exempelvis astma, diabetes eller epilepsi för ALLA som kommer som försäljare

 

  • Företagets namn/namnet du säljer dina grejer under

 

  • En epostadress för fortsatt kontakt

 

  • Hur många bord du behöver (ett bord är 120x60cm).
    Nytt för i år är att varje försäljare får tillgång till max 3 bord, p.g.a. begränsad yta.

 

  • Och förstås, vad du säljer för något!

 

Skicka den här informationen i ett mejl till picacon@live.se, du får svar så snart som möjligt!

 

För den som vill sälja bara några få saker kommer vi så klart att erbjuda ett besökarnas försäljningsbord även i år! Det kommer att dyka upp mer information om det under Aktiviteter lite längre fram.

 

Våra försäljare

 

 

Hos NerdWorld hittar du allt möjligt roligt som du kan tänkas behöva för att få till en riktigt nördig tillvaro. Från muggar och musmattor till gosedjur, kläder och smycken! För en försmak på vad de har att erbjuda, titta in på deras hemsida.

 

 

SweetPinku

 

Hos Sweet Pinku finns allt för dig som älskar Lolita och Fairy Kei, framför allt kläder och accessoarer. Alltså: fixa stilen hos SweetPinku!

 

 

För dig som gillar smycken och accessoarer rekommenderar vi verkligen ett besök till SanLi! Här finns handtillverkade och unika godbitar för alla smaker - och har du tur kanske du hittar småsaker från Asien också! Kolla in deras hemsida!

 

 

 

Hos FutagoShop har det länge varit Yoshihiro Takahashis verk, som Silver Fang och Weed, som stått i centrum, men du kan hitta också hitta annan manga och merchandise här. Hos Futago vet man aldrig riktigt vad man kommer att hitta, men en titt in på hemsidan kan kanske ge en hint?

 

 

 

Anim8 kanske är mer känd för vissa som en hemsida, men nu kommer de att finnas på plats på PicaCon! Här kan du hitta allt möjligt från samlarprylar till Kigurumi-dräkter, bentolådor och vykort, eller varför inte några affischer?

 

 

 

 

 

 

 

Aktiviteter

Anmälan

Försäljare

Praktisk info

Tips

 

Jobba?

Försäljare?

 

Sponsorer

Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

Why Do it?

Why not?