Artist Alley-info

Do it! - like a boss!

En förening för dig som gillar när saker händer, och gärna fixar biffen själv

Artist Alley

OBS! Det går inte längre att boka enstaka bord till vår Artist Alley! För dig som är intreserad av att boka ett helt grupprum (se nedan) finns det fortfarande två grupprum kvar.


Artist Alley är skaparnas och kreatörernas arena och skyltfönster. Lite som i Diagongränden så kan besökarna här hitta allt möjligt magiskt och förunderligt. För dig som är serietecknare, handarbetare, smyckesskapare, 3D-printare, illustratör, Lolita-sömmerska, trollstavssnidare eller på något annat sätt skapar saker som du skulle vilja sälja till andra, så är Artist Alley platsen för dig.


Vad kostar det?

Inträde till konventet kostar 150 kronor. Första bordet i Artist Alley kostar ingenting. Bord 2 och 3 kostar 150 kronor styck.


För dig som bara vill ha ett bord kostar det alltså bara inträdet, 150 kronor. Vill du ha två bord betalar du totalt 300 kronor, inträde+1 bord. Vill du ha tre bord kostar det totalt 450 kronor, inträde+2 bord.


Om du vill ta med dig klädställning, bokhylla eller annan egen skyltmaterial som kräver golvyta kommer vi att räkna den som bord. Ett bord på PicaCon är cirka 120x50 centimeter, eller två skolbänkar. Om du räknar med att använda ett bord och en bokhylla, boka två bord.


Specialerbjudande!

Är du en Artist Alley-skapare med väldigt många eller stora och skrymmande föremål? Ta chansen att bygga upp din alldeles egen lilla konventsbutik och boka ett helt eget grupprum! Grupprummet är cirka 12 m2 och grundmöblerat med bord, stolar, skåp och whiteboardtavla. Viss möjlighet finns även att möblera utanför rummet.

Pris: 400 kronor, finns 4st tillgängliga grupprum


Anmälan till Artist Alley sker via ett formulär som du hittar via den här länken. Du kommer att få svar via mejl från picacon@live.se och sen är det bara att skapa, packa och peppa inför PicaCon!


Do it! är en förening i Kristinehamns kommun. Nå oss via vår mejl: kontakt@doitlikeaboss.se