Shoppa loss hos våra försäljare!

Börjes koja


Hos Börjes koja hittar du ett brett sortiment av lite allt möjligt som förgyller vardagen, från muggar och bentoboxar till tygkassar, skrivbordstillbehör och mjukisdjur. 


Besök Börjes kojas hemsida för att se mer.


Seriemagasinet


Seriemagasinet har ett brett utbud av manga och andra serier på både svenska och engelska.Till PicaCon kommer de framför allt att ha med sig ett stort utbud med hundratals titlar av engelskspråkig manga!

I butiken i Munkfors finns även brädspel, rollspel och kortspel.


Se mer av Seriemagasinets sortiment på deras hemsida.


Zakkastore


Zakkastore har tidigare besökt PicaCon under namnet Asian treats, och kommer även i år att ha med sig japanska godis, snacks och läsk. Du kommer även att kunna köpa merchandise och Ichibansho här!


Se mer på Zakkastores hemsida.

RA Cardshop


RA Cardshop återvänder till PicaCon och kommer förstås även i år att sälja merchandise framför allt från Pokémon-franchisen, men även samlarprodukter från andra fandoms.


Besök RA Cardshops hemsida

MeltyChocolateMoon


Meltychocolatemoon är en J-fashion butik fylld med ett färgglatt och spännande utbud för dig som vill hitta unika accessoarer och kläder. Här finns handgjorda smycken och egendesignade plagg som är väldigt size-inclusive, samt även ett större utbud av plus size-kläder.


Se mer av utbudet på Meltychocolatemoons hemsida.


Rainbow Island


Rainbow Island återvänder till PicaCon och kommer att ha med sig massor med merch från såväl anime- som k-pop-fandoms! Dessutom förstås ett stort sortiment av kawaii-produkter!


Nerd World


En ny mugg, en gosig filt eller varför inte en staty av din favoritkaraktär - hos Nerd World hittar du accessoarer, kläder och dekorationer som gör tillvaron lite nördigare! Dessutom erbjuder de till exempel mössor, handdukar och tygkassar med broderade motiv.


Besök Nerd Worlds hemsida


VerEl Dezigns & Mikos hörna


Hos VerEl Dezigns hittar du peruker både för cosplay och vardagsbruk, men även accessoarer och handarbeten. Här kommer du också att kunna hitta ett sortiment från secondhandbutiken Mikos hörna, med bland annat spel, manga och filmer samt japanska märkeskläder och blandad merch.AMAI


AMAI är en butik med varor från och inspirerade av Asien, både importerad merch och produkter i egen design.Vanadis Atelier


Hos Vanadis Atelier hittar du unika och handgjorda kläder och accessoarer, skapade i syfte att erbjuda ett unikt mode fokuserat på att blanda J-fashion med inspiration från fantasy och folksagor.

Deras estetik kan bäst beskrivas som en övervuxen mossig stenstuga med ett litet tornbibliotek mitt i en lummig skog med ett stänk av kawaii älvstoft.


Här hittar du alltifrån horn, alvöron, smycken och kronor till andra mystiska saker som du kan använda för att skapa din egen MoriFae-stil eller komplettera din cosplay. Eller så kan du letar efter en dryck till din lajvkaraktär eller en uppsättning unika tärningar för det där häftiga DnD-äventyret?


Alla produkter är handgjorda av Vanadis själv, som alltid strävar efter att förbättra sin skicklighet och kvaliteten på varorna. De arbetar också storleksinkluderande och vill att modet ska föra människor samman.


Se mer på Vanadis Ateliers instagram.