Artist Alley

Shoppa loss i Artist Alley!

Artist Alley är skaparnas och kreatörernas arena och skyltfönster; en konventets Diagongränd för magiska och förunderliga ting.

Läs mer om vad du kommer att kunna hitta längre ner på sidan.


Artist Alleys öppettider är:

Fredag 15-22

Lördag 10-22

Söndag 10-15


Vill du bli en av våra Artist Alley-försäljare? Anmäl dig via det här formuläret.

SweetPinku


Hos SweetPinku kommer du att kunna köpa handtillverkade kläder, smycken och faux fur-öron.


Se mer på SweetPinkus instagram

Vanadis Atelier


Vid Vanadis Ateliers bord hittar du allt från handgjorda huvudbonader och smycken till kläder och inredning med inspiration från sagornas värld samt japanskt mode.


MoriFae är en unik stil som kombinerar nordiska folksagor med japanska influenser som genomsyrar alla verk. Det finns horn, alvöron, kanzashi, potions, klänningar, halsband, örhängen och mycket annat för att skapa en unik estetik för just din vision.


Se mer på Vanadis Ateliers instagram

Random Cosplay


Hos Random cosplay hittar du 3D-printade saker.


Se mer på Random Cosplays facebooksida

Roiart Official


På Roiart Officials bord hittar du art prints med motiv från Zelda, Mario, Sailor Moon med mera - alla med en Pokémon twist!


Det går också att beställa commissions - få din favoritkaraktär målad i en rolig pose eller kanske din egen OC i en ny outfit? The possibilities are endless!


Se mer på Roiart officials hemsida eller Roiart official på instagram  

PridePenguins


Hos PridePenguins hittar du art prints och stickers med motiv från Pokémon samt smycken, pins och konstverk skapade med pärlplattor! Pärlmotiven varierar med Pride och fandom i fokus.


Se mer på PridePenguins instagram

Druegon Crafts


På Druegon Crafts bord hittar du dice bags skapade i både läder och metall. Tänk er en ringbrynja, fast för era favorittärningar - ett must-have för alla D&D-älskare!


Se mer på Druegon Crafts instagram

Mottios


Hs Mottios hittar du bland annat art prints, klistermärken och bokmärken. Mottios kommer även att ta emot commissions på plats, i både skiss och tusch. 


Se mer på Mottios instagram

InaArtsHere


Hos InaArtsHere kommer du att kunna hitta art prints och klistermärken, och även handgjorda magneter och broscher i polymerlera!


Se mer på InaArtsHeres instagram

C.H. Comicz


Hos C.H. Comicz hittar du fanzines och egenskapade serietidningar.


Se mer på C.H. Comicz hemsida eller besök C.H. Comicz på instagramFinkyou


På Finkyous bord kommer du att kunna hitta prints, klistermärken och Ooak-dockor.


Se mer på Finkyous instagram

DotsAndSwirls


Hos DotsAndSwirls hittar du prints, nyckelringar, pins, klistermärken och serier! Gillar du sphynxkatter och kaniner är det här nog ett bord för dig!


Se mer på DotsAndSwirls instagram

Cosmic Leeches


Cosmic Leeches är en serietecknare och illustratör, som under PicaCon kommer att sälja såväl egna serier och illustrationer som fanzines, pins och stickers!


Se mer på Cosmic Leeches instagram

Dreams into art


Vid Dreams into arts bord hittar du accessoarer i form av virkade figurer, nyckelringar, prints och klistermärken. Dreams into art är relativt nystartat och därför är sociala medier fortfarande under uppbyggnad, men ju närmare konventet vi kommer, desto fler av deras skapelser kommer du att kunna titta på i förväg!


Se mer på Dreams into arts instagram

EstetTornet


På EstetTornets bord kommer du att hitta små virkade saker, från söta amigurumis till nyckelringar och annat smått och gott.