Försäljare

Shoppa loss hos våra försäljare!

FutagoShop


En försäljare som funnits hos PicaCon nästan sedan starten är Futagoshop! Här hittar du ett stort utbud av merchandise från anime och manga, både gammalt och nytt. I år blir det lite extra speciellt eftersom FutagoShop håller utförsäljning av sitt lager! Därefter går legenden i graven för att sedan kunna komma tillbaka i en ny form.


rainbow Island


Rainbow Island är en onlinebutik från Göteborg med fokus på merch från Japan och Korea. Här kan du hitta gott och bland inom såväl k-pop som kawaii och anime: allt från affischer och anteckningsböcker till gosedjur, nyckelringar och klistermärken - och mycket, mycket mer!


Besök Rainbow Islands hemsida för att se mer.
VerEl Dezigns


Hos VerEl Dezigns hittar du peruker både för cosplay och vardagsbruk, men även accessoarer och handarbeten. Här kommer du också att kunna hitta ett sortiment från secondhandbutiken Mikos hörna, med bland annat spel, manga och filmer samt japanska märkeskläder och blandad merch.


Se mer på VerEl Dezigns facebooksida.


Amai


AMAI är en butik med varor från och inspirerade av Asien, både importerad merch och produkter i egen design.


Läs mer på AMAIs hemsida.


Meltychocolatemoon


Meltychocolatemoon är en J-fashion butik fylld med ett färgglatt och spännande utbud för dig som vill hitta unika accessoarer och kläder. Här finns handgjorda smycken och egendesignade plagg som är väldigt size-inclusive, samt även ett större utbud av plus size-kläder.


Se mer av utbudet på Meltychocolatemoons hemsida.


Seriemagasinet


Seriemagasinet har ett brett utbud av manga och andra serier på både svenska och engelska. Till PicaCon kommer de framför allt att ha med sig ett stort utbud med hundratals titlar av engelskspråkig manga! 

I butiken i Munkfors finns även brädspel, rollspel och kortspel. 


Se mer av Seriemagasinets sortiment på deras hemsida.


Asiantreats.se


Asiantreats besöker PicaCon för allra första gången och vid deras bord kommer du att kunna hitta asiatiskt godis och snacks för alla smaker!


Se mer på Asiantreats hemsida.


NerdWorld


Nerd World är något av en stammis på PicaCon och hos dem kommer du i vanlig ordning att kunna hitta massor av nördig merch, från nyckelringar, tärningar och muggar till gosedjur och kläder!


Se mer på Nerd Worlds hemsida.