Jobba som funkis

Välkommen att jobba som funkis på PicaCon!

PicaCon är ett fantastiskt konvent, men det vore ingenting utan sina fantastiska funkisar! Totalt behöver konventet över 110 funkisar i olika områden och om du vill vara med och hålla Sveriges mysigaste konvent igång så ska du absolut fortsätta läsa!

 

Som funkis på PicaCon är du arbetsglad, pepp och vill göra skillnad. Du vet hur skönt det är med rena och fräscha toaletter, tysta sovsalar, och nybryggt kaffe på morgonen - och du vill se till att andra konventare också får den där härliga upplevelsen. Tillsammans med konventets övriga funkisar får du helt enkelt allt att funka!

 

Kom ihåg att bara söka till ett område i taget. Har du inte fått något svar inom en vecka, skriv till oss på Facebook eller skicka ett mejl till picacon@live.se! Klicka på ett områdes namn för att komma till funkisanmälan!

 

 

Aktivitet

 

Bagageinlämningen

 

Bio

 

Cafeterian


Cosplay

 

Digitala spel


Entré och information

 

Foto

 

Funkisjouren

 

Köket

 

Pyssel

 

Sjukvård

 

Sovsalen

 

Städning

 

Säkerhet

 

Trygghet

 


Är ditt favoritområde fullt? Du kan fortfarande ansöka om en reservplats. En reservplats innebär att vi tar kontakt med dig om att jobba om det skulle bli en plats ledig.

 

I de allra flesta områden jobbar du cirka 8 timmar per konventsdag. Du jobbar alltid tillsammans med någon annan, antingen en annan funkis eller med din områdesansvariga. I utbyte får du en t-shirt, gratis inträde och sovsalsplats, chansen att lära känna massa härliga människor och inte minst gratis frukost, lunch och middag. Jobbar du nattpass får du dessutom nattmat!