PicaCon 2016

PicaCon 2016 - Mysterier och gåtor!

Gillar du anime, manga, spel, film, lekar och serier? Gillar du att cosplaya eller lajva, eller har du någon gång drömt om att få stiga in i en fiktiv värld? Då tror vi att PicaCon är något för dig!


PicaCon är ett konvent för personer i alla åldrar som älskar nördigheter och under tre dagar ägnar vi åt oss totalt nörderi tillsammans på Sveriges kanske mysigaste konvent. Skriv in helgen 1-3 april i almanackan redan nu, så ses vi i Kristinehamn snabbare än du tror!


På konventet kommer du att kunna ägna dig åt massor av grejer: spela tv-spel på en mängd olika konsoler, teckna, göra pärlplattor, besöka ett maidcafé, kolla på film, handla merchandise och godis hos våra försäljare, sjunga karaoke, vinna pokémonmästerskap, cosplaya, bräda någon i Magic: the Gathering, bli en ninja, dansa Karamelldansen... allt du kan tänka dig! Dessutom har vi några riktigt intressanta workshops för dig som är intresserad av k-popdans, konspirationsteorier, arrangera konvent och lakrits!


Anmälan till PicaCon 2016 har öppnat! Klicka in på fliken "Anmälan" i menyn här till vänster och läs mer om hur du anmäler dig. Sen ser du till att kolla in här på hemsidan med jämna mellanrum och följa vårt facebook-evenemang. Då får du snabbt och lätt reda på allt du behöver veta om vad som kommer hända på konventet och kan peppa tillsammans med våra andra konventare! Kolla in PicaCon 2016 på fejan alltså!


Orolig eller nyfiken förälder? Information, och kanske svar på några av dina funderingar, hittar du under "Praktisk info".