Försäljare

Do it! - like a boss!

En förening för dig som gillar när saker händer, och gärna fixar biffen själv

Försäljare


Här kan du se vilka försäljare som kommer att finnas på plats under PicaCon! Listan fylls på allt eftersom. Missa inte heller våra Artist Alley-försäljare - mer info om dem hittar du på sidan i menyn till vänster! För dig som vill komma som försäljare till PicaCon, scrolla längst ner på sidan!Besökarnas auktion

Har du härligt nördiga grejer du inte använder? Har du blivit för lång för din gamla maidcosplay? Har du manga du inte läser längre? Fullt i figurinhyllan? Då kanske du är sugen på att ta med dem och sälja på PicaCon för lite extra cash!

Vi arrangerar en auktion för besökare under konventet, där vi börjar på ett pris och jobbar oss uppåt! Vem vet, kanske kan du hitta den där peruken du letat efter? En ny anime? Plushies och alpackor vars kramgohet är out of this world? Kom och ropa in dina favoriter i aulan klockan 19 på fredag!

Du kan lämna in saker vid en disk i info från att konventet öppnar och fram till klockan 18:30.FutagoShop

Hos FutagoShop är det Silver Fang som är hjärtat i verksamheten, men på senare år har också andra serier börjat dyka upp i sortimentet. Därför är chansen stor att just din favoritserie finns som plushie, halsband eller något helt annat! Japanskt godis finns självklart också! Mer info om vad de har att erbjuda finns på deras hemsida.NerdWorld

Oavsett vad du älskar så kan du säkert hitta något hos NerdWorld som gör din vardag ännu nördigare! Plånböcker, USB-minnen, kuddar - eller varför inte färgade kontaktlinser eller din alldeles egen kigurumi? I år kommer NerdWorld dessutom att ha en broderimaskin med sig! DEt gör att så länge plagget går att spänna fast i bågen på maskinen så kan du få ditt namn, nick eller en hel bild broderad åt dig på plagget! För mer information om broderier

och andra häftiga artiklar, besök NerdWorlds hemsida.
Rainbow Island

Letar du efter kpop-merch? Då behöver du inte gå längre än till Rainbow Islands bord! Här finns affischer, knappar och tröjor med dina favoritband, och mycket mer därtill! Här hittar du också kawaii accessoarer med till exempel Pusheen och Alpacasso och mängder av smarrigt japanskt godis. Spana in dina favoriter på deras hemsida redan nu!


Enami

Om du är på jakt efter PVC-figurer eller Nendoroid-figurer är det hos Enami du ska leta! Förutom figurer har de också många andra officiellt licensierade animeprodukter från Japan i deras sortiment, bland annat wall scrolls, plushies, muggar och mycket mer.

Besök deras webbshop och hitta nya grejer till din önskelista idag!
VerEl Dezigns &

Mikos hörna

Välkommen till två butiker i en! Hos VerEl Dezigns hittar du en bland annat handarbeten och accessoarer, men framför allt har de ett stort utbud av peruker till cosplay. Mikos hörna är en second hand-affär som säljer allt från manga, spel och film till nördtröjor, japanska märkeskläder och merchandise. Här finns det alltså goda chanser att hitta riktiga guldkorn! Klicka in på VerEl Dezigns hemsida och ta reda på mer!Vanadis

Vanadis är en försäljare som har varit hos PicaCon två år tidigare och deras sortiment är verkligen något alldeles extra! Här hittar du accessoarer och kläder men också läderarbeten, smycken och unika trollstavar. Sist men inte minst hittar du naturligtvis Vanadis fantastiska diadem här! Besök deras facebooksida för en sneakpeek på deras grejer och besök deras bord på PicaCon!
Kom till oss som försäljare!


Tillverkar du saker som du vill sälja? Har du ett företag med samma målgrupp som vårt konvent (glada människor som älskar smågrejer och särskilt spel- eller japanrelaterade saker)? Då borde du komma till oss!

Att komma som försäljare till oss kostar ingenting utöver inträdet. Det innebär att du, förutom att sälja dina grejer, också kan delta i konventslivet (äga ut någon på Guitar Hero, till exempel), sova i våra sovsalar och så vidare. Vad vi behöver veta är:

 

  • Namn, personnummer och information om eventuella allergier eller andra sjukdomar, som exempelvis astma, diabetes eller epilepsi för ALLA som kommer som försäljare.
  • Företagets namn/namnet du säljer dina grejer under.
  • En epostadress för fortsatt kontakt.
  • Hur många bord du behöver (ett bord är 120x50cm). MAX 3 BORD per försäljare p.g.a. begränsad yta.


Och förstås, vad du säljer för något!


Skicka den här informationen i ett mejl till picacon@live.se, du får svar så snart som möjligt!Do it! är en förening i Kristinehamns kommun. Nå oss via vår mejl: kontakt@doitlikeaboss.se