Artist Alley

Do it! - like a boss!

En förening för dig som gillar när saker händer, och gärna fixar biffen själv

Artist Alley

Har du skapat dina egna smycken, gjort vackra illustrationer, tillverkat trollstavar eller stickat Pokémonmössor? Oavsett vad du har skapat för något kan du sälja det i PicaCons Artist Alley!


Anmäl dig som vanlig besökare till PicaCon, och skriv i din ansökan att du dessutom vill ha ett bord i Artist Alley. Sedan betalar du inträde som vanligt, och när du kommer upp till Artist Alley på konventet så finns det ett bord för dig! Plättlätt? Plättlätt!


Tyvärr är alla platser i Artist Alley fulla för i år. Våra Artist Alley-försäljare 2017 är:Finkyou

Hos Finkyou hittar du prints, bokmärken, klistermärken och andra små söta saker. Spana in deras facebooksida för förhandsvisningar och livestreams. Kanske kan du också be om en commission?


 

Lady Liisa

Hos Liisa hittar du både vackra och praktiska saker, till exempel handgjorda mössor, nåldynor och söta små skapelser i filt - eller inte passa på att skaffa ditt alldeles egna Cthulhu-monster?

Nemeziz

För första gången kommer det att finnas oljemålningar till salu i PicaCons Artist Alley. Målningarna, och dessutom många vackra fotoplanscher, hittar du hos Nemeziz!


 

SanLi / Sakitty

Hos SanLi finns det något för nästan alla. Fokus ligger numera på stickade och virkade mössor, vantar, halsdukar och väskor, men här hittar du kanske också gosedjur, amigurumi och andra accessoarer - kanske ett och annat smycke?RinLin's Corner

Om du behöver fylla på i ditt smyckeskrin kan du gå till RinLin's Corner. Här finns handgjorda armband, halsband och örhängen, men också nyckelringar, magneter och annat smått och gott! Besök deras facebooksida för att se mer av utbudet!


SweetPinku

För dig som älskar lolitakläder och söta accessoarer rekommenderar vi verkligen ett besök till SweetPinku. Handtillverkade dräkter, smycken och tillbehör som passar alla dina lolita-behov! Besök deras facebooksida för att få en förhandstitt på deras saker!

Magic Friberg

Serietecknaren och författaren Magic Friberg kommer till PicaCon för att sälja sin alldeles nysläppta bok! Magic kommer också att sälja seriealbum och merchandise från sin webcomic Magikonsult. Nyfiken? Spana in Magikonsult online!
Emma C. Örtlund

Hos Emma kommer du att kunna hitta både prints och originalillustrationer. Det kommer också finnas möjlighet att beställa snabba skisser på plats på konventet. Se fler av hennes arbeten på hennes facebooksida.
ManliestmaninKumla

Hos ManliestmaninKumla kommer du att hitta traditionellt ritade bilder, både original art och fanart. De kommer också att ta emot commissions på plats på konventet. Ta titt på deras instagramkonto!Imaginary Rat

Älskar du djur och natur? Behöver du fylla på ditt förråd av vackra bilder av dem? Då ska du besöka Imaginary Rat och deras bord. Här hittar du massor av fina prints av digitalt målade bilder, framför allt på djur. Vill du få en föraning om motiven? Besök deras deviantart och deras instagramkonto!Pson-design

Hos Pson-design hittar du både mjukt och hårt hantverk av hög klass, som till exempel necessärer och stickade handledsvärmare. Här finns också ett utbud av begagnade kläder och skor, så missa inte att besöka deras bord!Ereoux ART

Vid Ereoux ARTs bord kommer du att hitta illustrationer, målade bilder och broderier i olika storlekar och motiv.


 
Do it! är en förening i Kristinehamns kommun. Nå oss via vår mejl: kontakt@doitlikeaboss.se