Försäljare

Shoppa loss hos våra försäljare!

Futagoshop


En försäljare som funnits hos PicaCon nästan från början är Futagoshop. Här hittar du ett stort utbud av merchandise från anime och manga, både gammalt och nytt. Utbudet kan variera en hel del från konvent till konvent, men är du till exempel sugen på en ny kattsparbössa, kawaii tesaker eller fina notepads så är det till Futagoshop du ska bege dig.


Klicka här för att komma till Futagoshops hemsida.

NerdWorld


Hos NerdWorld hittar du allt möjligt som du behöver för en riktigt nördig vardag! Här finns självklart klassisk merchandise som muggar, nyckelringar och musmattor, men också kuddar, dörrmattor och allehanda accessoarer. Här kan du också hitta föremål med brodyr, som till exempel handdukar och sovmasker. Allt och lite till, helt enkelt!


Klicka här för att komma till NerdWorlds hemsida.

VanadisCrafts


VanadisCrafts har tidigare besökt PicaCons Artist Alley men kommer i år att stå bland försäljarna! Här kan du köpa diadem och horn i alla möjliga stilar och storlekar, men också andra typer av huvudbonader som till exempel bonneter, blomsterkronor, fjärilskronor och mer. Du kommer också att kunna köpa handgjorda smycken och accessoarer.


Klicka här för att komma till VanadisCrafts facebooksida.© PicaCon 2020

All information på den här webbplatsen tillhör PicaCon, om inte annat uppges.

Do it!

Do it! är en förening i Kristinehamn som arrangerar evenemang sedan 2010. PicaCon är bara en av grejerna vi gör!