Parkering

Parkering

Om du kommer till PicaCon med bil behöver du kanske någonstans att parkera den under helgen. Det finns två parkeringar i anslutning till konventet och vilken du får använda beror på om du är försäljare, förening eller besökare.

 

Här har ni en fantastiskt vacker karta över skolbyggnaden, skolgården och parkeringarna (läs mer nedanför den):


Entré - konventets huvudentré, här går du in och ut från konventet.

Fs - Funkissovsalen, för arrangörer och funktionärer.

Brogårdshallen - sovsalen Brogårdshallen ligger cirka 20 meter från konventet. Här sover besökare, försäljare och representanter från externa arrangemang och föreningar.


 

P1 - parkering för Crew och försäljarna. Notera att parkering endast är tillåten i de två mittersta raderna. De tre platserna närmast byggnaden i varje rad är reserverade för Crew. Antalet platser är ytterst begränsad, så snälla, snälla, respektera detta! För besökare med parkeringstillstånd för att använda handikapplatser så finns dessa längst upp i mittenraden på P1.

 

P2 - parkeringen finns inte längre på grund av byggarbete.

 

P3 - tillfällig parkeringsplats som ersätter P2. Plats för cirka 30 bilar.

 

Både P1 och P3 är gratis att använda, men du måste ha parkeringstillstånd fram till klockan 16 på fredagen. Parkeringstillstånd finns att hämta i infodisken vid entrén.

 

Skulle parkeringsplatserna på P1 och P3 ta slut finns det möjlighet att parkera längs med vissa närliggande gator och på andra parkeringsplatser. Fråga funkisarna i konventets entré!© PicaCon 2020

All information på den här webbplatsen tillhör PicaCon, om inte annat uppges.

Do it!

Do it! är en förening i Kristinehamn som arrangerar evenemang sedan 2010. PicaCon är bara en av grejerna vi gör!