Anmälan och Biljetter


OBS! Föranmälan till PicaCon 2023 är stängd!


På grund av tekniska problem med vårt mejlkonto kan vi tyvärr inte ta emot föranmälningar via mejl. Det finns dock gott om biljetter kvar så om du vill komma på PicaCon, men inte har hunnit anmäla dig än, är det bara att du dyker upp på konventet under helgen och köper din biljett på plats. Biljetten kostar 150 kronor per person och du kan betala med kort eller kontanter.


 


Vanliga funderingar kring anmälan:

 

När kan man anmäla sig? Föranmälan är öppen fram till lördag 8 april kl. 12.00. Efter det är det endast biljettköp på plats som gäller. 


När ska jag betala? Gärna så snart som möjligt, dock senast tisdag 11 april om du betalar via bankgiro! Då blir det lättare för oss att göra inköp, du kommer in till konventet snabbare och så slipper du tänka på det i april.

 

Varför vill ni att jag betalar via bankgiro? Det är säkrare och lättare för oss, helt enkelt. Men du kommer förstås att kunna använda både kort och kontanter i entrén precis som vanligt, om du hellre vill betala på det viset.

 

Inte Swish? Nej, konventet tar inte emot Swish-betalningar. Anledningen är att varje transaktion kostar pengar för oss och att det är svårt att hantera betalningsutdragen. Däremot kan vissa försäljare erbjuda betalning via Swish.

 

Varför måste jag skriva om jag vill ha sovsalsplats eller inte? Den ingår väl i priset? Ja, sovsalsplatsen ingår i priset, men för att sovsalarna ska vara trygga och brandsäkra finns det en maxgräns för hur många som får plats i varje sovsal. Om du tänker sova hemma eller hos en kompis ber vi dig alltså att skriva att du inte behöver en sovsalsplats. Då kan de som behöver platsen, få den.


Hur gör jag i entrén? När du kommer till entrén uppger du ditt anmälningsnummer (till exempel #999) och ditt namn. Entréfunkisarna letar upp ditt namn i listan och du får ditt konventsband. Om du inte redan har betalat får du göra det i entrén, där du kan använda kontanter eller kort.

 

 

 

VI VILL PÅMINNA OM ATT DET ÄR MOT KONVENTETS REGLER ATT SOVA INNE PÅ KONVENTET!

Om någon hittas sovande på konventet riskerar personen att konventsbandet klipps och hen avvisas från konventet.

Passa på att kolla in våra andra regler också, när du ändå håller på.