Shoppa loss hos våra försäljare!

Börjes koja


Hos Börjes koja hittar du ett brett sortiment av lite allt möjligt som förgyller vardagen, från muggar och bentoboxar till tygkassar, skrivbordstillbehör och mjukisdjur. 


Besök Börjes kojas hemsida för att se mer.


Meltychocolatemoon


Meltychocolatemoon är en J-fashion butik fylld med ett färgglatt och spännande utbud för dig som vill hitta unika accessoarer och kläder. Här finns handgjorda smycken och egendesignade plagg som är väldigt size-inclusive, samt även ett större utbud av plus size-kläder.


Se mer av utbudet på Meltychocolatemoons hemsida.


Seriemagasinet


Seriemagasinet har ett brett utbud av manga och andra serier på både svenska och engelska. Till PicaCon kommer de framför allt att ha med sig ett stort utbud med hundratals titlar av engelskspråkig manga! 

I butiken i Munkfors finns även brädspel, rollspel och kortspel. 


Se mer av Seriemagasinets sortiment på deras hemsida.


NerdWorld


Nerd World är något av en stammis på PicaCon och hos dem kommer du i vanlig ordning att kunna hitta massor av nördig merch, från nyckelringar, tärningar och muggar till gosedjur och kläder!


Se mer på Nerd Worlds hemsida.


Vanadis Atelier


Hos Vanadis Atelier hittar du unika och handgjorda kläder och accessoarer, skapade i syfte att erbjuda ett unikt mode fokuserat på att blanda J-fashion med inspiration från fantasy och folksagor.

Deras estetik kan bäst beskrivas som en övervuxen mossig stenstuga med ett litet tornbibliotek mitt i en lummig skog med ett stänk av kawaii älvstoft.


Här hittar du alltifrån horn, alvöron, smycken och kronor till andra mystiska saker som du kan använda för att skapa din egen MoriFae-stil eller komplettera din cosplay. Eller så kan du letar efter en dryck till din lajvkaraktär eller en uppsättning unika tärningar för det där häftiga DnD-äventyret?


Alla produkter är handgjorda av Vanadis själv, som alltid strävar efter att förbättra sin skicklighet och kvaliteten på varorna. De arbetar också storleksinkluderande och vill att modet ska föra människor samman. 


Se mer på Vanadis Ateliers instagram.


RA Cardshop


RA Cardshop besöker PicaCon för första gången och kommer att sälja merchandise framför allt från Pokémon-franchisen, men även samlarprodukter från andra fandoms.


Besök RA Cardshops hemsida


Zakkastore


Zakkastore har tidigare besökt PicaCon under namnet Asian treats, och kommer även i år att ha med sig japanska godis, snacks och läsk. Nytt för i år är att du även kommer att kunna köpa merchandise och Ichibansho här! 


Se mer på Zakkastores hemsida.