Välkommen att jobba som funkis på PicaCon!

PicaCon är ett fantastiskt konvent, men det vore ingenting utan sina fantastiska funkisar! Totalt behöver konventet över 110 funkisar i olika områden som tillsammans är med och skapar Sveriges absolut mysigaste konvent.

 

Som funkis på PicaCon är du arbetsglad, pepp och vill göra skillnad. Du vet hur skönt det är med rena och fräscha toaletter, tysta sovsalar, och nybryggt kaffe på morgonen - och du vill se till att andra konventare också får den där härliga upplevelsen. Tillsammans med konventets övriga funkisar får du helt enkelt allt att funka!


I de allra flesta områden jobbar du cirka 8 timmar per konventsdag. Du jobbar alltid tillsammans med någon annan, antingen en annan funkis eller med din områdesansvariga. I utbyte för din insats får du en gratis inträde och sovsalsplats,  chansen att lära känna massa härliga människor och förstås en unik konventst-shirt. Dessutom får du förstås både frukost, lunch och middag, som lagas i konventets eget kök. Jobbar du nattpass får du dessutom nattmat!

 

Redo att ansöka? Klicka på det namnet för det område du vill jobba inom och fyll i formuläret du hittar där.

OBS! Ansök bara till ett område i taget.

Har du inte fått något svar inom en vecka, skriv till oss på Facebook eller skicka ett mejl till picacon@live.se! 

 

 

Aktivitet (fullt)

 

Bagageinlämningen

 

Bio

 

Cafeterian


Cosplay

 

Digitala spel (fullt)


Entré och information

 

Foto (fullt)

 

Funkisjouren

 

Köket

 

Pyssel

 

Sjukvård

 

Sovsalen

 

Städning

 

Säkerhet

 

Trygghet (fullt)

 


Skulle ditt favoritområde hinna bli fullt kan du antingen be om en plats i ett annat område, eller be om en reservplats. En reservplats innebär att vi tar kontakt med dig om att jobba om det skulle bli en plats ledig.