Virtuell Artist Alley

Shoppa loss i vår virtuella Artist Alley!

Artist Alley är skaparnas och kreatörernas arena och skyltfönster - så även online! Erbjudandena gäller inför och under PicaCon-helgen 17-19 april, om inget annat anges.

Random Cosplay


Då vi inte kommer mötas på PicaCon nu i vår (men vi hoppas ju på hösten så klart!) så kommer vi att under PicaConline-helgen att erbjuda både trollstavar och lampor till konventspris, och vi bjuder dessutom på frakten! En trollstav som normalt kostar 100 kr att beställa kommer att kosta 70 kr - samma som du skulle betalat på plats på konventet! Lamporna som normalt sett kostar 360 kr att beställa kommer kosta 300 kr med spårbart paket!


Om du redan nu vill planera för din trollstav så ingår alltså ett handtag, en knopp och en topp och de kan kombineras precis hur som helst! De olika motiven på lampor vi har kan du se på @nerdlamps på instagram. 

Du kan lägga din beställning genom att kontakta oss via mejl till

lennart@randomcrafts.se eller genom DM på facebook eller instagram.


Klicka här för att komma till Random Cosplays instagram.

Klicka här för att se nördlampor på instagram.

CinnaArts


Medan vissa hamstrar toapapper, varför inte passa på att hamstra lite egengjort merch?
Hos mig kommer du kunna hitta all möjlig fanart från olika serier i form av copic illustrationer, nyckelringar, pins och acrylic stands och klistermärken.
Under helgen erbjuder jag dessutom fri frakt (på allt utom klistermärken) samt lägre priser på commissions.
Önskar du fanart av din favorit-pairing, kanske en nyckelring av den där underskattade karaktären du älskar? Eller varför inte lite klistermärken av DnD-gänget?
Intresserad? Skicka iväg ett meddelande till min instagram/facebook sida CinnaArts så kan vi säkert lösa något!
Ta hand om er och tvätta händerna ✨👐✨


Klicka här för att komma till CinnaArts facebooksida.

Manliestmaninkumla


Under PicaConline kommer jag främst erbjuda digitala commissions; allt från billiga skisser till lite dyrare men väl genomarbetade illustrationer av vad du än kan önska dig!
(Dessa commissions kan självklart beställas när som helst, även när konventet är över om man känner för det)
Utöver detta finns det även möjlighet att beställa prints, snäckor och akryl/akvarellmålningar som jag då självklart skickar på posten! Om man så vill kan man även beställa dessa som commissions 
Vi ses på PicaConline!

Frågor och beställningar skickas antingen via mejl till manliestmaninkumla@hotmail.com eller via direktmeddelande på instagram till @manliestmaninkumla. På instagram hittar du också fler bilder!


Klicka här för att komma till Manliestmaninkumla på instagram.