Så här funkar PiccolaCon

PiccolaCon är - trots namnet - inte något konvent, utan ett litet brädspelsevenemang som pågår under två dagar. Det innebär flera praktiska skillnader i jämförelse med ett vanligt PicaCon.


Dricka och Äta

Det kommer att finnas en liten kiosk i lokalen där du kommer att kunna köpa varma och kalla drycker, snacks, godis och hembakat fikabröd. I kiosken tar vi endast kontant betalning. All annan form av mat - frukost, lunch, middag - ansvarar du själv för att införskaffa dig.


Sova

PiccolaCon tillhandahåller inte några sovsalsplatser. Du ansvarar själv för att hitta och eventuellt betala för en sovplats, till exempel hos en kompis, på vandrarhem eller hotell.


Jobba?

Det kommer inte att finnas några funkisuppdrag på PiccolaCon - vi arrangörer sköter entré, kiosk och städ. Mer tid att spela spel och umgås med vänner, med andra ord!


Anmälan och biljetter

Anmälan öppnar 19 oktober. När du har fått en bekräftelse på din anmälan betalar du in ditt inträde (75 kronor per person) till vårt bankgiro senast 12 november. När du har fått bekräftelse på anmälan är allt klart!

Det finns totalt 50 platser. All information om hur anmälan går till hittar du i PiccolaCons facebookevenemang.Andra saker du kanske funderar över


Varför har evenemanget en åldersgräns?

PiccolaCon har en åldersgräns på 13 år, eftersom du som deltagare har stort eget ansvar både för dig själv och för eventuella spel och annat material som du lånar.  


Var ska evenemanget hållas?

Vi kommer att hålla PiccolaCon på övervåningen på Norrgården i Kristinehamn. Gatuadressen är Karlagatan 3A.


Hur ser tillgänglighetsanpassningen ut i lokalen?

Det finns en ramp till byggnadens entré och RWC på bottenvåningen. Det finns ingen hiss till övervåningen (där evenemanget äger rum) men däremot en stolslift i trappan. Det finns ingen T-slinga och inga ledstråk.


Finns det parkeringsmöjligheter?

Ja, det finns plats för 20-30 bilar på Norrgårdens parkering, beroende på hur bra folk parkerar. Vi delar parkeringen med Norrgårdens café som har öppet dagtid både lördag och söndag.


Det ryktas något om en skogräns?

Stämmer! För att minimera städningen så ber vi dig att inte använda skor inne i lokalen där vi umgås. Skorna lämnar du enklast i kapprummet på Norrgårdens övervåning. Ta gärna med ett par sköna inomhusskor, tofflor eller tjockstrumpor att ha på fötterna istället!