Senaste nytt

 

Så här kan vi hjälpa dig!

 

Har du världens idé för ett evenemang? Eller vill du kanske starta upp en förening? Är du kanske 99% klar med ditt arrangemang men saknar prylar? Då kanske vi kan hjälpa dig!

 

I vår förening finns stor kompetens inom många olika områden runt arrangörskap, evenemangsfix och föreningstrix. Vi har även en del grejer i vårt materialförråd som vi gärna lånar ut till andras evenemang. Kontakta oss via vår mejladress kontakt@doitlikeaboss.se

 

 

Evenemang

Do it! älskar evenemang! Vi hjälper dig mer än gärna med att arrangera alltihop, men om du hellre vill göra det på egen hand kan vi fortfarande komma med tips på sponsorer, marknadsföring och saker som kan vara bra att tänka på.

 

 

Förening

Vill du starta en förening? Det är inte så svårt som man kanske kan tro! Med det sagt, så krävs det förstås en del arbete och det finns gott om papper som måste fyllas i - vilket ibland kan vara både jobbigt och förvirrande. Vilken tur då att vi vet precis hur det kan vara och kan hjälpa dig i djungeln.

 

 

Material

Ibland behöver man varken råd eller tips, utan helt enkelt grejer. Här nedan hittar du en lista på saker som du kan låna från oss. Att låna dem kostar ingenting, men skulle något gå sönder blir du (eller din förening) förstås ersättningsskyldiga.

 

¤ Kassaskrin - perfekta för kontanter och kvitton. Låsbara med två nycklar per skrin. Finns: 4st.

 

¤ Komradio - små, svarta och diskreta. Har en räckvidd på upp till 3km och har kapacitet för 8 huvudkanaler (+ 38 subkanaler). Lätta att använda. Finns: 14st.

 

 

 

 

PicaCon 2014 »

Helgen 25-27 april 2014 blir det PicaCon i Kristinehamn igen. För femte gången bjuder vi in Sveriges alla nördar för en fantastisk helg med anime, manga, cosplay och spel i alla dess former. Du kommer väl?

 

Julgransskakning »

Lördag 4 januari dansas julen ut i Kristinasalen på Statt. Perfekt helgnöje för stora och små!

 

Låna material »

Behöver du material till din förenings evenemang? Då kan du låna våra grejer! Klicka på länken och se hur vi kan hjälpa dig :)

 

 

 

 

 

 

 

Why Do it?

Why not?