PicaConline 2020


PicaConline är ett konvent som arrangeras online under helgen 17-19 april. Det ersätter PicaCon 2020, som skulle ha arrangerats samma helg men som flyttas till hösten 2020 istället. Anslut till PicaCons Discordserver (där det mesta händer) via den här länken: https://discord.gg/A63CSuh


Vad är det då ett onlinekonvent? Ja, det vet vi inte riktigt, men vi tänker att vi testar och ser! Tanken är i alla fall ungefär såhär: vi är nördar, och vi har massor av digitala plattformar, verktyg och forum för att göra det vi tycker om. Vi behöver bara öppna upp för andra att göra oss sällskap, precis som vi gör på konvent!


Vi hoppas på att kunna erbjuda spel, film och serier, snack, häng och allmänt mys, och hoppas att ni vill göra oss sällskap. På den här sidan och dess undersidor kan du hitta mer information om vad som erbjuds under helgen, och om du vill vara med och arrangera något, kontakta oss via facebook Messenger!

Foto: Thuy Bui, 2016


Aktiviteter


Här kan du läsa mer om våra lekar, tävlingar, workshops, föreläsningar och fantastiska besökande föreningar och grupper!

Foto: Konan, 2012


Virtuell Artist Alley


Här hittar du alla försäljare som kommer att finnas i vår virtuella Artist Alley!


Foto: Konan, 2015


Regler


Här hittar du konventsreglerna för PicaConline.