PicaCon 2014 | Anmälan

 

 

Nu kan du anmäla dig till PicaCon 2014! Det är jättelätt!

 

Skicka ett mejl med ämnet ANMÄLAN till picacon@live.se

I mejlet skriver du:

 

* ditt för- och efternamn

* ditt personnummer (ÅÅMMDD-XXXX)
* din mejladress
* om du har några sjukdomar som till exempel allergi, astma, epilepsi eller diabetes.

* om du behöver en sovsalsplats (ja/nej)

 

Som belöning får du ett bekräftelsemejl från oss. Där står ditt anmälningsnummer och hur du gör för att betala. Konventet kostar 150 kronor och då ingår sovsalsplatsen. Du kan betala via bankgiro eller i konventets entré.

 

Kan du inte bärga dig tills konventet börjar? Inte vi heller - men väntan blir lite lättare när man kan titta in på vårt facebook-evenemang!

 

 

Vanliga frågor:

När kan man anmäla sig? Anmälan är öppen fram till onsdag 23 april. Efter det kan vi inte garantera att du får svar på anmälan - då är det bara att komma till konventet och anmäla sig i entrén!

 

När ska jag betala? Gärna så snart som möjligt, dock senast tisdag 22 april om du betalar via bankgiro! Då blir det lättare för oss att göra inköp och så slipper du tänka på det i april (när du vill ha så mycket pengar som möjligt att köpa pocky, ramune och merchandise för).

 

Varför vill ni att jag betalar via bankgiro? Det är säkrare och lättare för oss, helt enkelt. Men du kommer förstås att kunna använda kontanter i entrén precis som vanligt, om du hellre vill betala på det viset.

 

Jag har hört ett rykte om kortbetalning...? Vi ska försöka fixa så att man kan betala sitt inträde med kort, på plats i konventet. Vi vet dock inte än om det kommer att bli så, så tills vi vet något med säkerhet så ber vi er att betala via bankgiro.

 

Varför måste jag skriva om jag vill ha sovsalsplats eller inte? Den ingår väl i priset? Ja, sovsalsplatsen ingår i priset, men det finns en maxgräns för hur många som får plats i sovsalen som ligger närmast konventet. Det har med brandsäkerhet att göra, och eftersom vi vill att ni ska vara trygga så vill vi inte att det blir för trångt i sovsalen. Om du tänker sova hemma eller hemma hos en kompis, ber vi dig alltså att skriva att du inte behöver en sovsalsplats. Då kan de som behöver platsen, få den.

Skulle det bli så att antalet platser i sovsalen fylls, så har vi en annan sovsal (också nära konventet) som kan användas - så alla kommer att få sovsalsplatser som vill ha dem!

VI VILL PÅMINNA OM ATT DET ÄR MOT KONVENTETS REGLER ATT SOVA INNE PÅ KONVENTET!

Om någon hittas sovande på konventet riskerar personen att konventsbandet klipps och hen avvisas från konventet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktiviteter

Anmälan

Försäljare

Praktisk info

Tips

 

Jobba?

Försäljare?

 

Sponsorer

Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

Why Do it?

Why not?