Anmälan och biljetter

Anmälan och Biljetter

Att anmäla sig till PicaCon är både lätt och snabbt gjort. Så här gör du!

 

Skicka ett mejl med ämnet ANMÄLAN till picacon@live.se I mejlet skriver du:

 

* ditt tilltalsnamn och efternamn

* ditt personnummer (ÅÅMMDD-XXXX)

* din mejladress

* om du har några sjukdomar som till exempel allergi, astma, epilepsi eller diabetes

* om du behöver plats i sovsal (ja/nej) och om ja, vilken sovsal du helst vill sova i (Brogårdshallen/Södermalmshallen).

 

Som belöning får du ett bekräftelsemejl från oss. Där står ditt anmälningsnummer och hur du gör för att betala. Konventet kostar 150 kronor och sovsalsplatsen ingår i priset. Du kan betala via bankgiro eller i konventets entré.

Vi säljer inte endagsbiljetter.

 


Vanliga funderingar kring anmälan:

 

När kan man anmäla sig? Anmälan är öppen fram till torsdag 25 april kl. 12.00. Efter det kan vi inte garantera att du får svar på anmälan - då är det bara att komma till konventet och anmäla sig i entrén!


När ska jag betala? Gärna så snart som möjligt, dock senast tisdag 23 april om du betalar via bankgiro! Då blir det lättare för oss att göra inköp, du kommer in till konventet snabbare och så slipper du tänka på det i april.

 

Varför vill ni att jag betalar via bankgiro? Det är säkrare och lättare för oss, helt enkelt. Men du kommer förstås att kunna använda både kort och kontanter i entrén precis som vanligt, om du hellre vill betala på det viset.

 

Inte Swish? Inte som det ser ut i nuläget. Anledningen är att varje transaktion kostar pengar för oss och att det är svårt att hantera betalningsutdragen. Däremot kan vissa försäljare erbjuda betalning via Swish.

 

Varför måste jag skriva om jag vill ha sovsalsplats eller inte? Den ingår väl i priset? Ja, sovsalsplatsen ingår i priset, men för att sovsalarna ska vara trygga och brandsäkra finns det en maxgräns för hur många som får plats i varje sovsal. Om du tänker sova hemma eller hos en kompis ber vi dig alltså att skriva att du inte behöver en sovsalsplats. Då kan de som behöver platsen, få den.

PicaCon har två olika sovsalar för besökare: Brogårdshallen och Södermalmshallen. Du kan läsa mer om dem under fliken "Praktisk info" i menyn till vänster.


Hur gör jag i entrén? När du kommer till entrén uppger du ditt anmälningsnummer (till exempel 999) och ditt namn. Entréfunkisarna letar upp ditt namn i listan och du får ditt konventsband. Om du inte redan har betalat får du göra det i entrén.

 

 

 

VI VILL PÅMINNA OM ATT DET ÄR MOT KONVENTETS REGLER ATT SOVA INNE PÅ KONVENTET!

Om någon hittas sovande på konventet riskerar personen att konventsbandet klipps och hen avvisas från konventet.

Kolla in våra andra regler också, när du ändå håller på.