Försäljare

Shoppa loss hos våra försäljare!

Marcus retrospel


Marcus kommer tillbaka till PicaCon och med sig har han spel för nästan alla konsoler som släppts genom tiderna, från Nintendo 8-bitars till PS4. Letar du efter spel till Xbox eller Sega så finns det också! Vare sig du vill hitta ett nytt och spännande äventyr eller en älskad gammal favorit så tror vi att du har goda chanser att finna det du söker hos Marcus. Gör dig redo för en rejäl nostalgitripp!

Futagoshop


En försäljare som funnits hos PicaCon nästan från början är Futagoshop. Här hittar du ett stort utbud av merchandise från anime och manga, både gammalt och nytt. Utbudet kan variera en hel del från konvent till konvent, men är du till exempel sugen på en ny kattsparbössa, kawaii tesaker eller fina notepads så är det till Futagoshop du ska bege dig.


Klicka här för att komma till Futagoshops hemsida.

Rainbow Island


Rainbow Island kommer tillbaka till PicaCon! De har med sig massor av anime- och k-popmerchandise, och också massor av japanska snacks och godis.


Klicka här för att komma till Rainbow Islands hemsida.

VerEl Dezigns & Mikos Hörna


VerEl Dezigns och Mikos hörna kommer tillbaka till PicaCon och här kommer du att kunna hitta lite av varje!

VerEl Dezigns säljer peruker, accessoarer och handarbeten med mera. Hos Mikos hörna kan du köpa spel, manga, merchandise och filmer, märkes- och nördkläder och mycket mer, både nytt och begagnat!

NerdWorld


Hos NerdWorld hittar du alt möjligt som du behöver för en riktigt nördig vardag! Här finns självklart klassisk merchandise som muggar, nyckelringar och musmattor, men också kuddar, dörrmattor och allehanda accessoarer. Här kan du också hitta föremål med brodyr, som till exempel handdukar och sovmasker. Allt och lite till, helt enkelt!


Klicka här för att komma till NerdWorlds hemsida.

MeltyChocolateMoon


Om du är intresserad av j-fashion så är MeltyChocolateMoons bord en plats för dig att besöka! Här hittar du både kläder och accessoarer importerade direkt från Japan.


Klicka här för att komma till MeltyChocolateMoons onlinebutik.