Sovsalar

Sovsalar

På PicaCon 2018 kommer det att finnas totalt fyra sovsalar i tre olika byggnader:

 

Matsalen

Sovsal för arrangörer och funktionärer med 85 platser

 

Matsalen ligger på Brogårdsskolans skolområde. Här finns toaletter och RWC men inga omklädningsrum eller duschar - använd omklädningsrum och duschar i Brogårdshallen.

 

 

Brogårdshallen

Sovsal för externa arrangemang och försäljare - 55 platser

Sovsal för besökare - 215 platser

 

Brogårdshallen ligger cirka 20 meter från Brogårdsskolan där konventet hålls. Här finns toaletter och RWC, samt totalt sex omklädningsrum med duschar: två för dig som identifierar dig som tjej, två för dig som identifierar dig som kille, ett för dig som identifierar dig som icke-binär och ett enskilt omklädningsrum.

 

Det enskilda omklädningsrummen är till för dig som inte vill byta om eller duscha tillsammans med andra. Det får bara användas av en person i taget och kan då låsas inifrån. Här är det inte tillåtet att använda parfym, deodorant och hårsprej. Vänligen respektera att många kan vilja använda det enskilda omklädningsrummet och använd inte utrymmet längre tid än 15 minuter.Södermalmshallen

Sovsal för besökare - 120 platser


Södermalmshallen ligger cirka 10 minuters promenad från Brogårdsskolan där konventet hålls. Här finns toaletter och totalt fyra omklädningsrum med duschar: två för dig som identifierar dig som tjej och två för dig som identifierar dig som kille.

Södermalmshallen är inte tillgänglighetsanpassad.

 

OBS!

På PicaCon är det bara tillåtet att använda parfym, deodorant och hårsprej på särskilt utmärkta omklädningsrum och toaletter. Ta hänsyn till dina medkonventare!


För dig som är allergisk eller känslig mot starka dofter kan vi tyvärr inte garantera att resten av konventet är helt fritt från dessa, på grund av byggnadernas utformning och ventilationssystem, men vi gör vårt bästa. Säg till en funkis eller arrangör om du känner av några problem!